Programa
Efektyvi maisto pramonės įmonė. Kaip valdyti procesus nuo užsakymo gavimo iki pristatymo klientui?

Rugsėjo 11 d.
9.30–11.00

Įžanga

  • Esminių elementų pristatymas efektyviai maisto pramonės įmonei 
11.00–11.15 Pertrauka
11.15–12.00

Rodiklių sistema

  • Problemų eskalavimas
  • Susirinkimų sistema 
  • Problemų sprendimas 
 12.00–13.00 Pietūs
 13.00–14.30

Gamybos ir adminstracijos darbuotojų darbo standartizavimas

  • Kaip daryti dienos nuotraukas? 
  • Krūvio įvertinimas ir suskaičiavimas 
14.30–14.45 Pertrauka
14.45–16.00

Procesų analizė maisto pramonės įmonėje

  • ​​​​​​Kaip optimizuoti procesus? 
  • Kaip įtraukti darbuotojus į procesų tobulinimą? 
  • Vadovų vaidmuo procesų valdyme 

 

16.00–17.00

Praktine patirtimi apie efektyvius procesus maisto pramonės įmonėje dalinsis Tomas Vasiliauskas, UAB „Mantinga“ veiklos efektyvumo vadovas

  • Maisto pramonėje svarbi sklandi komunikacija tarp administracijos, gamybos planavimo bei gamybos padalinių, greitas reagavimas į nuokrypius, aukščiausia produktų kokybė bei klientų lūkesčių išpildymas. Kaip jūsų įmonės valdymo procesai pritaikyti šiai dinamikai? Kaip užtikrinti, jog kasdieniai procesai būtų nuolat tobulinami, siekiant pasiekti norimą efektyvumą? 

„Verslo žinios“ - galvojantiems savo galva