Efektyvi maisto pramonės įmonė. Kaip valdyti procesus nuo užsakymo gavimo iki pristatymo klientui?
Rugsėjo 11 d.
9.30–11.00
Įžanga
Esminių elementų pristatymas efektyviai maisto pramonės įmonei
11.00–11.15 Pertrauka
11.15–12.00
Rodiklių sistema
Problemų eskalavimas
Susirinkimų sistema
Problemų sprendimas
12.00–13.00 Pietūs
13.00–14.30
Gamybos ir adminstracijos darbuotojų darbo standartizavimas
Kaip daryti dienos nuotraukas?
Krūvio įvertinimas ir suskaičiavimas
14.30–14.45 Pertrauka
14.45–16.00
Procesų analizė maisto pramonės įmonėje
Kaip optimizuoti procesus?
Kaip įtraukti darbuotojus į procesų tobulinimą?
Vadovų vaidmuo procesų valdyme
16.00–17.00
Praktine patirtimi apie efektyvius procesus maisto pramonės įmonėje dalinsis Tomas Vasiliauskas, UAB „Mantinga“ veiklos efektyvumo vadovas
Maisto pramonėje svarbi sklandi komunikacija tarp administracijos, gamybos planavimo bei gamybos padalinių, greitas reagavimas į nuokrypius, aukščiausia produktų kokybė bei klientų lūkesčių išpildymas. Kaip jūsų įmonės valdymo procesai pritaikyti šiai dinamikai? Kaip užtikrinti, jog kasdieniai procesai būtų nuolat tobulinami, siekiant pasiekti norimą efektyvumą?