- Esminių elementų pristatymas efektyviai maisto pramonės įmonei
Lietuvoje gausu maisto pramonės įmonių ir kiekviena iš jų dalyvauja konkurencinėje kovoje. Kaip efektyviai susidėlioti įmonės procesus, kad organizacija veiktų kaip užtikrintas mechanizmas?
Praktine patirtimi apie efektyvius procesus maisto pramonės įmonėse dalinsis Tomas Vasiliauskas, UAB „Mantinga“ veiklos efektyvumo vadovas.
Mokymuose jūsų bus ne daugiau 14, tad turėsite galimybę užduoti Jums rūpimus klausimus.
Registruokitės ir, kai tik bus patvirtinta nauja šių mokymų data, informuosime jus pirmuosius
Registruotis„Nortus“ praktikas, sukaupęs daugiau nei 7 metų patirtį gamybos ir LEAN srityse Lietuvos ir tarptautinėse įmonėse. Sertifikuotas „Honsha“ komandos. Padeda organizacijoms taikant LEAN metodiką ir filosofiją siekti geresnių rezultatų baldų, pakuočių gamybos, taip pat investiciniuose fonduose, restoranuose, viešojo sektoriaus, energetikos sektoriaus bei uosto krovos organizacijose. Vadovavo projektams pritaikant LEAN diegimą maisto produktų, metalo apdirbimo, tekstilės, techninių medžiagų, logistikos, medienos apdirbimo sektoriaus organizacijose.
„Mantinga“ veiklos efektyvumo vadovas
„Nortus“ praktikas, sukaupęs daugiau nei 7 metų patirtį gamybos ir LEAN srityse Lietuvos ir tarptautinėse įmonėse. Sertifikuotas „Honsha“ komandos.