Efektyvi maisto pramonės įmonė. Kaip valdyti procesus nuo užsakymo gavimo iki pristatymo klientui?

  • Kaip įvertinti ir suskaičiuoti gamybos bei administracijos darbuotojų krūvį, jį teisingai paskirstyti?
  • Kaip standartizuoti gamybos planavimo, pirkimų, pardavimų bei klientų aptarnavimo vadybininkų darbą, kad laikas būtų efektyviausiai išnaudotas visoms pagrindinėms operacijoms – nuo užsakymo gavimo iki jo įvykdymo?
  • Kaip sistemiškai susidėlioti maisto pramonės organizacijos gamybos bei administracijos procesus ir nusistatyti tinkamus rodiklius?
  • Praktine patirtimi apie efektyvius procesus maisto pramonės sektoriuje dalinsis „Mantinga“ veiklos efektyvumo vadovas Tomas Vasiliauskas.
Rugsėjo 11 d.
„Park Inn“, Oreivių g. 32, Vilnius

Apie mokymus

Lietuvoje gausu maisto pramonės įmonių ir kiekviena iš jų dalyvauja konkurencinėje kovoje. Kaip efektyviai susidėlioti įmonės procesus, kad organizacija veiktų kaip užtikrintas mechanizmas? 

Mokymuose: 

  • Kaip standartizuoti gamybos, planavimo, kokybės, pirkimų, pardavimų ir kitų vadybininkų darbą, kad laikas būtų skiriamas visoms pagrindinėms operacijoms – nuo užsakymo gavimo iki jo įgyvendinimo ir pristatymo klientui? 
  • Kaip įvertinti ir suskaičiuoti gamybos bei administracijos darbuotojų krūvį, jį teisingai paskirstyti? 
  • Kaip maisto pramonės įmonėje organizuoti susirinkimus, kad jie būtų efektyvūs, o susitarimai įgyvendinti? 
  • Kaip sistemiškai susidėlioti visos organizacijos procesus, kad įmonė būtų efektyvi? 
  • Kaip nusistatyti veiklos sekimo rodiklius, kuriuos galėsite pritaikyti savo organizacijoje? 
  • Kaip greitai reaguoti į nuokrypius ir užtikrinti geriausią produktų kokybę? 

Praktine patirtimi apie efektyvius procesus maisto pramonės įmonėse dalinsis Tomas Vasiliauskas, UAB „Mantinga“ veiklos efektyvumo vadovas.  

Mokymuose jūsų bus ne daugiau 14, tad turėsite galimybę užduoti Jums rūpimus klausimus.  

Marius Skersys

„Nortus“ praktikas, sukaupęs daugiau nei 7 metų patirtį gamybos ir LEAN srityse Lietuvos ir tarptautinėse įmonėse. Sertifikuotas „Honsha“ komandos. Padeda organizacijoms taikant LEAN metodiką ir filosofiją siekti geresnių rezultatų baldų, pakuočių gamybos, taip pat investiciniuose fonduose, restoranuose, viešojo sektoriaus, energetikos sektoriaus bei uosto krovos organizacijose. Vadovavo projektams pritaikant LEAN diegimą maisto produktų, metalo apdirbimo, tekstilės, techninių medžiagų, logistikos, medienos apdirbimo sektoriaus organizacijose.

Tomas Vasiliauskas

„Mantinga“ veiklos efektyvumo vadovas 

Lektoriai

photo
Marius Skersys
„Nortus“ praktikas

„Nortus“ praktikas, sukaupęs daugiau nei 7 metų patirtį gamybos ir LEAN srityse Lietuvos ir tarptautinėse įmonėse. Sertifikuotas „Honsha“ komandos.

„Nortus“ praktikas
photo
Tomas Vasiliauskas
„Mantinga“ veiklos efektyvumo vadovas

„Mantinga“ veiklos efektyvumo vadovas

Programa

9.30–11.00

Įžanga

  • Esminių elementų pristatymas efektyviai maisto pramonės įmonei 
11.00–11.15 Pertrauka

Kaina

Dalyvio mokestis

392 Eur
+ PVM Įprasta kaina 560 Eur

Dalyvio mokestis galioja iki liepos 10 d.

„Verslo žinios“ - galvojantiems savo galva